Datum: 24-09-2023 - 01:26
17
apr
'23
Zon en kleurrijke bollenvelden zorgen voor een geslaagde VVV-NSL Bloemenwandeling!
Geschreven door NSL
Foto's Geek van der Zalm

Zon en kleurrijke bollenvelden zorgen voor een geslaagde VVV-NSL Bloemenwandeling!

De jaarlijkse Bloemenwandeling, georganiseerd door de NSL in samenwerking met VVV Noordwijkerhout, was een groot succes. De ruim 425 wandelaars genoten van de mooie wandelroutes langs de meest kleurrijke bloemenvelden in de Bollenstreek. Een fantastische dag met veel zon. Niet alleen wandelaars uit de Nederland, ook internationaal staat de Bloemenwandeling op de kaart. ...

Na afloop was er voor iedere deelnemer een prachtige bos tulpen. Er was keuze uit diverse afstanden: 10, 20 en 30 kilometer. Voor iedere deelnemer lag er een routeboekje met kaart en consumptiebon klaar.

Vroege starters kwamen al om 8:15 uur naar het VVV kantoor en gingen vlot op pad. Andere dronken eerst nog een kopje koffie bij één van de horeca gelegenheden. Daarna gingen de deelnemers de paden op en de lanen in. Allen met een rugzak waar na het ‘warmlopen’ de nodige kledinglagen in werden opgeborgen. De komst van de zon zorgde voor een mooie belichting van de velden. Door de warmte kwamen ook de geuren vrij en waren de velden van verre al te ruiken.

Op de route waren niet alleen bollenvelden, maar ook diverse bloemenmozaïeken te bewonderen.

Onderweg was er genoeg gelegenheid om een pauze te hebben. Er waren diverse horecagelegenheden op de route. Ook buitenrecreatiecentrum De Jong had zijn deuren geopend en voor alle wandelaars koffie of thee klaar staan.

Na afloop was het lekker nagenieten op een terrasje rondom de Witte Kerk in Noordwijkerhout. Eenmaal thuis zorgden de tulpen voor een fijne herinnering aan deze prachtige dag.

Het volgende wandelevenement georganiseerd door de NSL is op 18 juni 2023: Midzomernachtwandeling.

Hou je van wandelen en wil je dat vaker doen in groepsverband? Kom dan (proef)wandelen bij de NSL en ontdek hoe jij fit blijft!
Meld je vrijblijvend aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
.

De NSL is een regionale vereniging voor hardlopen en sportief wandelen. En aangesloten bij de Atletiekunie en KWbN. De NSL is opgericht in 1968.

Meer informatie over de NSL op de website av-nsl.nl.

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.