Datum: 26-09-2023 - 22:26
17
apr
'23
Voetbalacademy AllFootball gaat vanaf het nieuwe seizoen de jongste spelers bij vv Noordwijk trainen.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Voetbalacademy AllFootball gaat vanaf het nieuwe seizoen de jongste spelers bij vv Noordwijk trainen.

Zaterdag 15 april is het contract getekend tussen AllFootball en vv Noordwijk. AllFootball is al actief op het Sportpark en gaat in het nieuwe voetbalseizoen, samen met de huidige trainers, de trainingen op de woensdagmiddag verzorgen voor de Superliga en de J08....

Het doel is om nog meer kinderen in Noordwijk enthousiast te krijgen voor het voetbalspel en vv Noordwijk. De trainingen worden goed afgestemd op de leeftijden en de voetbal ontwikkeling van kinderen in deze leeftijd. Ook zal er door deze samenwerking meer persoonlijke aandacht zijn voor de kinderen.   

Vv Noordwijk is in 1995 gestart met de Superliga voor kinderen van 5 en 6 jaar en heeft veel van de huidige talenten van de club onder zijn hoede gehad. Trainer Ton van der Niet was er toen al bij en staat na 28 jaar nog steeds met veel enthousiasme en energie voor deze groep. 

Jeugdvoorzitter Rob Hogenhuis is heel verheugd over deze ontwikkelingen. ‘Het is heel mooi te zien dat de voormalige Superliga deelnemers  en boegbeelden van AllFootball, Max van Duin, Moatasim El Yaakoubi en Sem van Oosten nu deel uitmaken van de selectie van vv Noordwijk.’

Kinderen die interesse hebben om nu al mee te gaan trainen bij de Superliga of de J08 kunnen zich inschrijven via onderstaande link. Zij kunnen tot het eind van het seizoen gratis deelnemen.

Klik hier voor het inschrijfformulier

Op de foto trainers Ton van der Niet en Nicky van Duin. Aan tafel Motta El Yaakoubi, Max van Duin, Rob Hogenhuis en Sem van Oosten 

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.