Datum: 24-09-2023 - 03:32
15
apr
'23
SSN Bedrijfshulpverlening pakt tweede plaats Jonge Ondernemersprijs.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

SSN Bedrijfshulpverlening pakt tweede plaats Jonge Ondernemersprijs.

Donderdagavond 13 april was het dan zover. De grote finale van de Jonge Ondernemersprijs Duin- en Bollenstreek. Suzanne van der Niet stond met haar onderneming SSN Bedrijfshulpverlening in de top drie, eerdere rondes had zij doorstaan en nu werd het echt spannend! Half februari werd Suzanne al verrast door de heren van MeerBusiness, toen ze hoorde dat ze bij de laatste vijf bedrijven zat van de 25 genomineerde bedrijven...

Een huisbezoek van de jury resulteerde in het bericht dat ze bij de laatste drie genomineerden zat. De compleet uitverkochten gala avond met de prijsuitreiking vond plaats in Hillegom. Suzanne was vol spanning met haar familie, op welke plaats zou ze eindigen?

Het werd de tweede plaats, een prachtige zilveren medaille waar Suzanne ongelooflijk trots op is. Tweede over het geheel, maar wel mooi de eerste van de Duin- en Bollenstreek!

De jury had een prachtig eindoordeel: “Als je het hebt over een jonge ondernemer, dan ben jij degene die bij ons is opgevallen. Net een jaar bezig. Niemand waar je bij kunt afkijken in je omgeving en met 100% inzet en enthousiasme er voor gaan. Dat vraagt lef en doorzettingsvermogen. Je komt over als iemand die heel duidelijk begrijpt wat er nodig is om je persoonlijk als ondernemer verder te ontwikkelen.”

Suzanne heeft genoten van dit prachtige avontuur! En ze gaat uiteraard door met knallen. Al vele bedrijven en particulieren heeft ze ondertussen les gegeven in EHBO training, BHV training of reanimatie training. Ook u kan ze helpen met trainen om levens mee te redden. Ze maakt graag een afspraak voor een kennismaking.

SSN Bedrijfshulpverlening, de juiste opleiding voor het juiste moment. 

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.