Datum: 26-09-2023 - 22:24
19
apr
'23
Vier de vrijheid op het 5 mei vrijheidsfestival.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Vier de vrijheid op het 5 mei vrijheidsfestival.

Het is bijna zover! Op 5 mei 2023 vindt het jaarlijkse Vrijheidsfestival plaats in gemeente Noordwijk. Een dag vol festiviteiten waarbij we stilstaan bij onze vrijheid en deze vieren met elkaar. Het is een bomvol cultureelprogramma en dat betekent dat er een diverse line-up van optredens, eetkramen, activiteiten en meer te beleven valt....

Van 11.00 uur tot 16.00 uur zijn er op het bootcamp terrein Duinweg 11 diverse activiteiten te beleven voor jong en oud. Zo is er een vrijmarkt voor kinderen en een open podium waarbij iedereen zich kan aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Daarnaast zijn er optredens, luchtkussens, schminken, een waarzegger, een ballonnen-clown, henna tatoeage, sport en spel en meer. Voor ieder wat wils!

Het Vrijheidsfestival is gratis toegankelijk en een uitgelezen kans om samen onze vrijheid te vieren en stil te staan bij het feit dat dit helaas niet voor iedereen vanzelfsprekend is. Dus kom naar het Vrijheidsfestival op 5 mei en vier samen met ons onze vrijheid!

Het Vrijheidsfestival wordt georganiseerd door de initiatiefgroep “Samen voor Vrede”. Vluchtelingenwerk Noordwijk, Kerken, Stichting Marhaba, Het Sportbedrijf Noordwijk, Welzijn Noordwijk en Welzijnskwartier. Met deze samenwerking willen zij laten zien dat vrijheid voor iedereen geldt, ongeacht afkomst, religie of achtergrond.

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.