Datum: 26-09-2023 - 21:50
12
apr
'23
Let op!! Door oliespoor weg afgesloten vanaf de A44 Leidsevaart tot oprit N206 en dan tot en met Katwijk vanavond afgesloten!!
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Let op!! Door oliespoor weg afgesloten vanaf de A44 Leidsevaart tot oprit N206 en dan tot en met Katwijk vanavond afgesloten!!

Woensdagmorgen 12 april heeft een vrachtwagen voor een hoop ellende gezorgd door een oliespoor te creëren van maar liefst 13 kilometer. De substantie is zeer waarschijnlijk palmolie of paraffine. Het oliespoor begint bij de afrit A44 Leidsevaart richting Noordwijk naar de oprit N206, waarna de vrachtwagen het spoor verder heeft getrokken tot aan Katwijk...

In de ochtend zijn er drie ongelukken gebeurt, allen met materiële schade, naar aanleiding van ontstane gladheid door het oliespoor. De reinigingswerkzaamheden zijn vanmorgen opgestart, maar helaas is dat niet voldoende geweest om het oliespoor weg te krijgen. Omdat er regen wordt verwacht is er enige spoed bij de schoonmaakwerkzaamheden en wordt de weg volledig afgesloten vanaf de afrit A44 Leidsevaart Voorhout tot aan de oprit N206 Noordwijk, en dan de baan richting Katwijk. Vanuit Noordwijkerhout wordt het verkeer bij afrit Noordwijk van de N206 afgeleid. 

Hoe lang de afsluiting gaat duren is nog niet precies bekend. Zeer waarschijnlijk wel tot morgenochtend.

De veroorzaker van alle schade is (nog) niet bekend.

Klik hier voor het artikel van 112 Duin en Bollenstreek over het oliespoor van vanmorgen.

 

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.