Datum: 26-09-2023 - 21:28
13
apr
'23
Stel je tuin open tijdens ‘Fiets Zoekt Groen’.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Stel je tuin open tijdens ‘Fiets Zoekt Groen’.

Ook dit jaar organiseert De Groene Uitdaging weer ‘Fiets Zoekt Groen’. Een inspirerende fietstocht langs de groene, soms nog verborgen, pareltjes in de Duin- en Bollenstreek....

Op zaterdag 3 juni kunnen de fietsers zelf hun route uitstippelen om langs te gaan bij de deelnemende locaties. Vorig jaar kon men zo meer dan twintig locaties bezoeken in de streek. Ook voor de komende editie zijn we weer op zoek naar leuke, groene inspirerende plekken. Je kan jouw tuin of groeninitiatief aanmelden tot en met 1 mei via het formulier op www.degroeneuitdaging.nl/alletuinengroen 

Stel je tuin open
Dit jaar zijn we op zoek naar nog meer tuinen. Heb jij een mooie groene, natuurlijke of bijzondere tuin waar je trots op bent? Meld je dan aan! Je kunt die dag andere inwoners vertellen over jouw tuin en hen zo inspireren om ook aan de slag te gaan met het vergroenen van de tuinen.

Groene initiatieven
Ben jij vrijwilliger of initiatiefnemer van een groeninitiatief in de Duin- en Bollenstreek? Dan is dit ook het moment om te laten zien wat jullie doen en waar jullie trots op zijn. Zet je initiatief dus op de kaart en meld je aan. 

Kijk voor meer informatie en eerdere edities op www.degroeneuitdaging.nl/fietszoektgroen

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.