Datum: 27-09-2023 - 17:01
06
apr
'23
Bakkie Kennis opdoen in ’t Dorp van start!
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Bakkie Kennis opdoen in ’t Dorp van start!

Op donderdag 13 april organiseert Welzijn Noordwijk in samenwerking met het Sportbedrijf Noordwijk de eerste van 7 keer “Bakkie Kennis opdoen in ’t Dorp”. Een informatief samenzijn over leefstijl, gezondheid en cultuur. Het evenement vindt plaats van 19.00 uur tot 21.00 uur en zal worden afgetrapt door de Cultuurcoach van Gemeente Noordwijk....

Tijdens dit evenement zullen verschillende aspecten van cultuur, gezondheid en leefstijl aan bod komen. Dit alles onder het genot van een lekker bakkie koffie. Daarnaast zal er een workshop worden gegeven door Fanfarekorps Excelsior. Hierbij kan iedereen zelf een instrument bespelen en samen muziek maken.

Janine Passchier van Excelsior is de drijvende kracht achter Nieuw Talent Orkest Noordwijk, waarbij iedereen de kans krijgt om muziek te maken. Het initiatief begon zes jaar geleden bij de fanfare in Stavoren en is inmiddels uitgegroeid tot een landelijk succes. Het geheim van het concept is dat er geen drempel is en dat iedereen muzikaal talent heeft. Samen wordt er vanaf nul aan de slag gegaan en staat het plezier voorop. Deelnemers kunnen kiezen uit verschillende instrumenten.

Het belooft een gezellige en informatieve avond te worden, waarbij het samenzijn centraal staat. Iedereen uit de hele gemeente Noordwijk is welkom.

Deelname is gratis, maar aanmelden bij de Cultuurcoach Ruby van der Zalm is wel nodig: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij zien je graag op donderdag 13 april bij Bakkie Kennis opdoen in 't Dorp!

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.