Datum: 27-09-2023 - 23:26
05
apr
'23
Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.

Toos van der Valk opende woensdagmiddag 5 april samen met burgemeester Wendy Verkleij en kleindochter Thalita van der Valk, die de scepter zwaait in het hotel, het recent verbouwde en opnieuw ingerichte restaurant dat de naam 'Vloed' kreeg. Sinds augustus 2021 is het Van der Valk Palace Hotel in handen van de familie Van der Valk en is daarmee het eerste hotel aan de Nederlandse kust...

Gelijk na de overname in de zomer van 2021 is de familie Van der Valk gestart met het opzetten van een wensenlijst om het hotel een upgrade te geven. Het proces, van idee tot uitwerking, vergde veel voorbereiding en tijd. Halverwege 2022 is begonnen het hotel in diverse fases te gaan renoveren en uitbreiden.

Hierbij krijgt het gehele interieur en techniek een upgrade en zullen wij de keuken, het restaurant en de lobby verbouwen. Ook zullen de faciliteiten in het hotel verder uitgebreid gaan worden. Naast dat de wellness en het zwembad een upgrade krijgen wordt er een wijn- en cocktailbar gerealiseerd en zal er een grote kidsclub voor kinderen komen tot 16 jaar.

Met deze vernieuwingen wil de familie Van der Valk er voor zorgen dat dit Van der Valk hotel straks past binnen de Van der Valk-standaard, maar wel een geheel eigen sfeer en identiteit heeft waarbij de verwachtingen van alle gasten overtroffen gaan worden.

Restaurant ‘Vloed’ is nu verbouwd en dus officieel geopend. Het wordt gekenmerkt door pure cuisine, gerechten met lokale ingrediënten en een stijlvolle inrichting die zorgt voor een heerlijk gevoel van thuiskomen. Een plek waar je kunt genieten van een combinatie van voortreffelijke, moderne seizoensgerechten en de Valk Klassiekers die je gewend bent. Allemaal met liefde bereid door een ervaren keukenteam en met verse ingrediënten.

Euro-Toques
Met trots is Van der Valk Palace Hotel Noordwijk aangesloten bij Euro-Toques, een keurmerk uitsluitend voor de beste restaurants van Nederland. Om aangesloten te zijn bij Euro-Toques moet je als restaurant aan veel eisen voldoen en onder andere werken met pure, (h)eerlijke producten uit de omgeving  en duurzaam ondernemen met oog voor de natuur.

Elk lid van Euro-Toques heeft zijn eigen keuken en identiteit, maar samen delen ze één gemeenschappelijke passie; koken met (h)eerlijke producten uit de omgeving. In Noordwijk zijn slechts twee restaurants met dit prachtige keurmerk. Van der Valk is maar al te trots dat zij één van deze restaurants mogen zijn.

Vanmiddag mochten de genodigden reeds genieten van de heerlijke keuken van Van der Valk Palace Hotel. Tijdens de lunch bijeenkomst werden zij verrast door heerlijke gerechtjes, afkomstig van de nieuwe menukaart. 

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.