Datum: 09-06-2023 - 20:50

30
mrt
'23
Massale inzet hulpdiensten op het strand, slachtoffer mee met traumahelikopter. (Update: video)
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Massale inzet hulpdiensten op het strand, slachtoffer mee met traumahelikopter. (Update: video)

Donderdagmorgen 30 maart zijn de traumahelikopter, meerdere politie-eenheden, drie ambulances, de reddingsbrigade en de KNRM met spoed naar de Langevelderslag gegaan voor een melding van een onwelwording van een vrouw op het strand.....

De vrouw lag een stuk verderop vlakbij het natuurgebied Noordvoort richting Zandvoort. Een wandelaar had de vrouw aangetroffen en de hulpdiensten gewaarschuwd. De traumahelikopter is vlakbij het incident op het strand geland.

Na de eerste medische zorg is het slachtoffer op een brancard richting de traumahelikopter gedragen en daar is ze de helikopter in geschoven voor vervoer naar het ziekenhuis. 

Het is niet gebruikelijk dat een patiënt vervoerd wordt met een traumahelikopter. Vanwege de aard van het incident en de benodigde zorg is er voor gekozen om op deze manier te vervoeren. 

Foto's: Wendy Weijers BlikOp Noordwijk
Video: Wendy Weijers en Flashlight Fotografie

 

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.