Datum: 09-06-2023 - 20:46

28
mrt
'23
Koningsdag 2023 in Noordwijk, met nieuwe plek voor de aubade en de Kindervrijmarkt.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Koningsdag 2023 in Noordwijk, met nieuwe plek voor de aubade en de Kindervrijmarkt.

Oranjevereniging Noordwijk heeft het programma bekend gemaakt voor Koningsdag 2023. Een grote aanpassing is de plek waar in de ochtend Koningsdag officieel wordt geopend. Niet in de Hoofdstraat, maar in de Abraham van Royenstraat zal een podium worden opgebouwd waar om 9.30 uur de aubade zal gaan starten....

Met koraalmuziek, de gedecoreerden op het podium en het zingen van liederen zal de dag geopend gaan worden. UIteraard met medewerking van Evenementenband 't is Keun. 

De Kindervrijmarkt start om 10.30, ook in de Abraham van Royenstraat. Op het podium zullen er voor de kinderen diverse optredens plaatsvinden, waaronder een dance challenge, en een grote kindershow waar kinderen op de foto kunnen met Anna, Elsa en Olaf van Frozen. 

Kijk voor het volledige programma op de flyer en houdt voor actuele informatie de FacebookpaginaInstagram of website in de gaten. 

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.