Datum: 24-09-2023 - 02:08
17
mrt
'23
Ruiter gewond na val van paard in Noordwijk.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Wendy Weijers

Ruiter gewond na val van paard in Noordwijk.

In de duinen van Noordwijk tussen de Duindamseslag en Langevelderslag is vrijdagmiddag 17 maart een ruiter van een paard gevallen. De vrouw reed in de duinen en kwam door nog onbekende oorzaak ten val. Het paard viel daarbij op de vrouw. Het slachtoffer raakte gewond en het paard nam de benen maar kon kort daarna worden gevangen.....

Hulpdiensten werden opgeroepen waarna de KNRM bij de Duindamseslag de ambulancedienst opving om gezamenlijk met hun medische benodigdheden met het kusthulpverleningsvoertuig naar het slachtoffer te rijden. Eenmaal bij het slachtoffer werd de nodige zorg toegepast om haar stabiel te maken voor vervoer met het kusthulpverleningsvoertuig. De ruiter is op een brancard geholpen en met het kusthulpverleningsvoertuig naar de ambulance gebracht die aan de Duindamseweg geparkeerd stond.

Nadat het slachtoffer werd over was gedragen de ambulance in vertrok deze met spoed naar een ziekenhuis. Het verkeer op de Randweg werd even stilgezet om de ambulance vrije doorgang te geven.

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.