Datum: 27-09-2023 - 16:50
04
feb
'23
Nieuwe editie van de Wandel-Je-Fit-Challenge.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Nieuwe editie van de Wandel-Je-Fit-Challenge.

Afgelopen najaar introduceerde Sportbedrijf Noordwijk de Wandel-Je-Fit-Challenge, een laagdrempelig initiatief met als doel mensen in beweging te brengen én te houden. Twaalf weken lang werd er wekelijks een uur in groepsverband gewandeld, onder begeleiding van de Buurtsportcoach. Wegens het succes van de eerste editie zal de Wandel-Je-Fit-Challenge vanaf 7 maart 2023 opnieuw worden aangeboden....

Gedurende twaalf weken zal er op dinsdagochtend gewandeld worden van 10.00 tot 11.00 uur. Het verzamelpunt wordt wekelijks gecommuniceerd, waarbij de voorkeur uitgaat naar het bos- of duingebied in de gemeente Noordwijk.

Bent u of kent u iemand die graag meer zou willen bewegen, maar dit laagdrempelig in groepsverband en onder begeleiding zou willen doen? Neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om u aan te melden.

Voor vragen of meer informatie kunt u een bericht sturen naar bovenstaand e-mailadres of bellen naar 071- 361 54 93 (toets 2 voor Buurtsportcoach).

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.