Datum: 28-09-2023 - 02:12
27
jan
'23
Noordwijk verkennen op de fiets.
Geschreven door Advertorial
Foto's Redactie BON

Noordwijk verkennen op de fiets.

Noordwijk is een prachtige badplaats aan de Nederlandse kust, met een prachtig strand, vele terrasjes en winkels en een gezellige boulevard. Maar er is nog veel meer te ontdekken in de omgeving van Noordwijk. Een geweldige manier om de omgeving te verkennen is op de fiets....

Langs de kust, de bloembollenvelden of door het bos
De fietspaden in Noordwijk zijn uitstekend onderhouden en leiden langs de mooiste plekken van de omgeving. Een van de populaire routes is langs de kust, waar u kunt genieten van prachtige uitzichten op zee en het strand. U kunt ook de duinen verkennen, waar u kunt genieten van de rust en de natuur.

Een andere leuke route is langs de bloembollenvelden. Tijdens het bloembollenseizoen (vanaf eind maart t/m mei) kunt u genieten van de prachtige kleuren en geuren van de bloemen. Er zijn speciale fietsroutes gemaakt waar u langs de velden kunt fietsen en de bloemen kunt bewonderen.

Ook de binnenlanden van Noordwijk zijn de moeite waard om te verkennen. U kunt fietsen langs de landerijen en boerderijen en genieten van de rust en de natuur. Er zijn verschillende fietspaden die u door de bossen leiden. Hier kunt u genieten van de rust en de natuur en misschien wel een hert of een vos spotten.

Fietsverhuur Noordwijk
Er zijn vele manieren om Noordwijk te verkennen, maar een fietstocht is zeker één van de leukste en sportiefste. U kunt op uw eigen tempo de omgeving verkennen en genieten van de prachtige uitzichten en de rust van de natuur. Er zijn vele opties voor Fietsverhuur Noordwijk, dus u hoeft geen eigen fiets mee te nemen.

Mountainbike huren Noordwijk
Liefhebbers van de mountainbikesport kunnen genieten van uitdagende terreinen voor zowel de geoefende als de minder geoefende mountainbiker. Eén van de populaire routes is de "Landschapsroute Noordwijk", een route door de duinen, bossen en bloembollenvelden rondom Noordwijk. De route is gemarkeerd en biedt een mooie afwisseling van snelheid, techniek en uitzicht.

Een andere aanrader is de "Bloembollenroute", een route van ongeveer 30 km die voornamelijk door de bloembollenvelden leidt. De route is vooral geschikt voor de meer geoefende mountainbiker en biedt uitdagende beklimmingen en afdalingen.

Er zijn ook kortere routes beschikbaar voor de mountainbiker die liever een kortere afstand aflegt. Bijvoorbeeld de "Duin- en bosroute" een route van ongeveer 15 km door de duinen en bossen rondom Noordwijk, of de "Bloembollenroute kort" van ongeveer 20 km.

Als je geïnteresseerd bent in een mountainbike huren Noordwijk, dan zijn er verhuurbedrijven waar je mountainbikes kunt huren.

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.