Datum: 27-09-2023 - 16:58
25
jan
'23
Jubileum Carnavalvereniging de Noortukkers.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Jubileum Carnavalvereniging de Noortukkers.

Op zaterdag 11 februari viert Carnavalvereniging de Noortukkers zijn 55 jarig jubileum. Op dezelfde dag viert de jeugd van Carnavalvereniging de Noortukkers zijn 44 jarig jubileum. Dit wordt gevierd met 2 fantastische feesten!…

Allereerst is de jeugd aan de beurt. Vanaf 13:30 tot en met 17:00 uur is alle Noordwijkse jeugd tot 16 jaar welkom op onze gratis alcohol vrije 44 jarig jubileumfeest. Tijdens dit feest is er een interactief optreden van “De Dikdakkers” bekend van hun hit “Cowboys en Indianen”. Bovendien is er gratis limonade, chips, popcorn, snoep en glittertattoos! Heel veel reden dus om met zijn allen naar dit feest te komen. Het feest wordt gehouden in het Northgo College aan de Duinwetering.

Vanaf 20:30 tot en met 01:00 uur vindt er een spectaculair 55 jarig jubileumfeest plaats in het Northgo College. Aan dit feest werken een groot aantal artiesten mee. De artiesten zijn Stef Ekkel, René Karts en Wesly Bronkhorst. De avond wordt muzikaal omlijst door DJ Michiel Kuiper. Entree is gratis voor leden op vertoon van ledenpas en entreekaart (deze zijn al eerder in de voorverkoop geweest) niet leden betalen € 11,-. Kaarten kunnen gekocht worden bij Keurslager Krijn van der Bent in de Kerkstraat en bij Flitz in de Hoofdstraat.

Voor in de agenda: Op zaterdag 18 februari houd Carnavalvereniging de Noortukkers een 90’s party met medewerking van 2 brothers on the 4th floor! Leden gratis entree/niet leden € 10,- entree. Kaarten kunnen gekocht worden bij Keurslager Krijn van der Bent in de Kerkstraat en bij Flitz in de Hoofdstraat.

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.