Datum: 28-09-2023 - 01:58
25
jan
'23
Muziekcarrousel door Crescendo.
Geschreven door Crescendo
Foto's Crescendo

Muziekcarrousel door Crescendo.

Afgelopen vrijdagavond organiseerde Harmoniekapel Crescendo een muziekcarrousel. De avond stond open voor zowel belangstellenden als voor de eigen blokfluitleerlingen van de muziekvereniging. De coördinatoren van de Opleiding van Crescendo hadden diverse blaasinstrumenten klaar gezet om uit te proberen. Zo kon jong en oud zich op speelse wijze oriënteren welk instrument men graag zou willen leren bespelen….

Een van de jonge trompettisten gaf uitleg hoe je moet blazen op de trompet. Na de muziekcarrousel hoefde men nog niet naar huis maar mocht men de repetitieavond van het orkest bijwonen.

Belangstelling voor blokfluitles of voor het leren bespelen van een blaasinstrument?

Neem contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.