Datum: 27-01-2023 - 22:43
24
jan
'23
De eerste baby van de gemeente Noordwijk is Scott Benjamin Oomen!
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

De eerste baby van de gemeente Noordwijk is Scott Benjamin Oomen!

Stephanie en Emile Oomen zijn de trotse ouders geworden van Scott Benjamin. Het is hun eerste kindje. Een weekje later dan uitgerekend is Scott geboren en dat heeft hem de titel eerste baby van de gemeente Noordwijk opgeleverd. Op 4 januari is Scott geboren, 7.22 uur in de ochtend. 3250 gram schoon aan de haak….

Stephanie en Emile wonen sinds 11 jaar in Noordwijk. Zij hebben samen een eigen (verhuis/opslag)bedrijf. Stephanie houdt van sporten en uit eten gaan, Emile is een echte ondernemer en bedenkt graag nieuwe dingen. 

Een aantal adverteerders van Blik Op hebben presentjes meegegeven voor de kersverse ouders en hun kleine man.

Zwembad Binnenzee, Grand Hotel Huis ter Duin, Van den Berg Bloemensfeer en Meer, Mooijekind Fietsen en Keurslager Krijn van der Bent hebben de ouders en Scott flink verwend.

De redacties van Blik Op Noordwijk en Blik Op Noordwijkerhout wensen Stephanie en Emile heel veel geluk met Scott Benjamin.

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • (Update: filmpje blikseminslag) Blikseminslag woning veroorzaakt flinke schade, veel huizen zonder stroom.