Datum: 27-01-2023 - 21:48
20
jan
'23
Kleynkoor Academy organiseert de zesde editie van de Table d’hôtes. 
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Kleynkoor Academy organiseert de zesde editie van de Table d’hôtes. 

Op zaterdag 11 februari organiseert Kleynkoor Academy de zesde editie van de Table d’hôtes.  Een sponsoravond voor Kleynkoor Academy om de projecten van dit jaar financieel te kunnen waarborgen....

De liefde staat centraal tijdens deze editie.
Verrast en verleid worden door liedjes en lekkernijen! Een bijzondere ontmoeting met koor, gastheren, gastvrouwen en tafelgenoten!

Het idee van de Table d’hôtes is dat gasten op de avond zelf horen bij welk gastadres ze die avond dineren en wie hun tafelgenoten worden.
De afgelopen edities hebben bewezen dat samen tafelen verbindt. Op gastadressen in Noordwijk zal gekookt worden met gesponsorde producten van lokale Noordwijkse ondernemers. 

De avond wordt omlijst met muzikale optredens door kleine groepjes zangers van het Kleynkoor waarbij de liefde centraal staat. Daarnaast worden er op ludieke wijze lootjes verkocht voor de loterij. 

Het unieke van de Table d’hôtes is de intieme sfeer van bij mensen thuis tafelen, fijne gesprekken, verrast worden en muziek aan de rand van de tafel. “Een mooie gelegenheid om geliefden te verrassen met deze avond. 

Zowel voor het koor als de gasten is het een feestje en we zijn altijd weer blij dat gastadressen en ondernemers zich zo inzetten om ons te helpen deze sponsoravond tot een succes te maken” , aldus Herma van Piekeren. 

Kosten € 50,00 p.p. inclusief consumpties.
Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus vol=vol kaarverkoop start op 21 januari via www.kleynkoor.academy 

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • (Update: filmpje blikseminslag) Blikseminslag woning veroorzaakt flinke schade, veel huizen zonder stroom.