Datum: 27-01-2023 - 21:35
06
dec
'22
Film docu en live media theater performance in TheaterHuis Noordwijk.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Film docu en live media theater performance in TheaterHuis Noordwijk.

In de picture staan deze middag twee regionale afgestudeerde jonge makers, Sander Houwaart (Het Perfecte Leven) en Steef Kersbergen (Transition Temporality) centraal. Zij presenteren aan het publiek hun eigentijdse afstudeer en master- filmproduktie….

- Noordwijkse Leidenaar Sander Houwaart studeerde in 2019 af aan de kunstacademie (St. Joost | School of Art & Design) in Breda met zijn documentaire 'Het Perfecte Leven' die werd geselecteerd voor de NFF studentencompetitie, Film in het Park 2019 en het 2Doc Talent platform van de NPO. Aan de hand van eerder en later werk neemt hij je mee door zijn makerschap in de periode van tijdens en na zijn studie.

- Voorhoutse Steef Kersbergen [Die|Hen] is op dit moment binnen de Master of Performance Practices aan ArtEZ Arnhem bezig met een onderzoek rondom identiteit en video-performance. Diens eindejaarswerk TRANSITION TEMPORALITY is daar het eerste product van. Een mixed-media performance over gender, gemeenschap, transitie, wachten en vooral haar. Via deze performance neemt Steef je mee in diens werkwijze en onderzoek.

Kaarten en info: www.demuze.nl 

www.aanzeetheaterproducties.nl

Locatie: TheaterHuis Noordwijk

Voorstraat 14

Aanvang 15.00 (deur open vanaf 14.30)

Tickets 12.50 inclusief koffie/thee 

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • (Update: filmpje blikseminslag) Blikseminslag woning veroorzaakt flinke schade, veel huizen zonder stroom.