Datum: 24-09-2023 - 02:14
20
nov
'22
KNRM Reddersgala 2022 een groot succes.
Geschreven door KNRM
Foto's KNRM

KNRM Reddersgala 2022 een groot succes.

Dit weekend vond in Grand Hotel Huis ter Duin het jaarlijkse KNRM-benefietgala plaats. Elk jaar wordt er voor een originele insteek gekozen om er voor de ruim 500 gasten een ware belevenis van te maken. De avond heeft dit jaar een totaal van maar liefst €1.179.116,- opgeleverd….

Hieraan voorafgaand vond op vrijdag het jaarlijkse evenement ‘Captains of Sale’ plaats. Door de deelnemende teams werd er een dag lang gestreden om zoveel mogelijk geld op te halen. Dit deden ze aan de hand van oefeningen in en rond Grand hotel Huis ter Duin.

De vrijwilligers van KNRM reddingstation Noordwijk stonden klaar om de gasten mee te nemen voor een ervaring die ze niet snel zullen vergeten. Er werden indrukwekkende verhalen verteld en zowel de deelnemers van Captain of Sales als een aantal gala genodigden gingen mee de zee op.

Naast al deze feestelijkheden blijft veiligheid het aller belangrijkst. Daarom wordt er altijd gezorgd, dat mocht het nodig zijn, er genoeg materiaal en vrijwilligers beschikbaar zijn voor een daadwerkelijke reddingsactie.

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.