Datum: 28-09-2023 - 00:39
12
nov
'22
Sinterklaas is weer aangekomen in Noordwijk! (Foto’s)
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Sinterklaas is weer aangekomen in Noordwijk! (Foto’s)

Sinterklaas is vanmorgen aangekomen op het strand van Noordwijk. Op een rustige zee kwam Sinterklaas aan met de Paul Johannes van de KNRM. Hij was opgehaald vanaf de stoomboot die natuurlijk niet aan het strand kon aanmeren. Kinderburgemeester Kseniya Dessing en burgemeester Wendy Verkleij stonden klaar om Sinterklaas welkom te heten….

Op het balkon van de reddingsbrigade werd sinterklaas ontvangen en konden alle kinderen Sinterklaas goed zien. Na het ontvangst en de welkomstwoorden van beide burgemeesters ging Sinterklaas in een mooie open auto vanaf het strand door de Hoofdstraat richting Het Trefpunt om het programma van vandaag verder te vervolgen. 

Na een pauze zal de Sint ‘on tour’ gaan. Met diverse vrolijke voertuigen maakt de Sint om 12.30 uur een rondrit door Noordwijk. Route:Trefpunt, Duinweg, Van Panhuysstraat, Weteringkade, IJmuidenstraat, Molenstraat, Kerkstraat.  Om 13.15 uur gaan Sint en zijn Pieten te voet via de Kerkstraat naar het balkon van het Hof van Holland alwaar om 14.00 uur de ontvangst in Noordwijk Binnen plaatsvindt.

 Foto’s: BON Wendy Weijers 

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.