Datum: 27-09-2023 - 17:05
04
nov
'22
Voordelig geld reserveren voor uw uitvaart: ontvang 1,5 % rente en het Dunweg boekje cadeau
Geschreven door Dunweg
Foto's Dunweg

Voordelig geld reserveren voor uw uitvaart: ontvang 1,5 % rente en het Dunweg boekje cadeau

Met het Dunweg Depositofonds zet u voordelig geld opzij voor uw uitvaart. Bij het overlijden komt het gehele depositobedrag direct vrij om de uitvaart te betalen. Regel het nu. Zo worden uw nabestaanden niet belast met de financiële zorg over uw laatste afscheid. Tevens ontvangt u het Dunweg boekje ‘30 jaar en drie generaties Dunweg Uitvaartzorg’ cadeau….

De voordelen
De kosten van een uitvaart lopen snel op. Als u uw familie en/of vrienden niet met deze rekeningen wilt opzadelen, dan raden wij u aan om tijdig geld te reserveren voor uw uitvaart. De opbouw van uw vermogen is gegarandeerd; in 2023 ontvangt u 1,5 % rente, zo levert uw spaargeld ook nog iets op!

Wanneer u overlijdt, komt het volledige bedrag van het deposito direct vrij om de uitvaartkosten te betalen. Dit bedrag wordt aangevuld met de tot het overlijden opgebouwde rente. 

Zo bespaart u uw nabestaanden de financiële nasleep van een uitvaart.

Voor iedereen
Het Dunweg Depositofonds is er voor iedereen en wij stellen geen gezondheidsvragen. Een deposito kan op elke leeftijd worden afgesloten, wat van belang is als u geen langlopende uitvaartverzekering kunt of wilt afsluiten.

Ervaringen in Dunweg boekje
Dunweg heeft dit jaar het boekje ’30 jaar en drie generaties Dunweg Uitvaartzorg’ uitgegeven. Hierin komt een groot deel van de historie van Dunweg naar voren en zijn bijzondere ervaringen over afscheid nemen opgenomen. Dit boekje ontvangt u als geschenk bij een nieuw deposito.

Regel het nu!
Heeft u vragen over uw uitvaart? Wij denken graag met u mee en inventariseren uw wensen en vragen. Neem vandaag nog gratis en vrijblijvend contact op met Van der Putten & Dunweg voor meer informatie (023 –303 96 16 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.