Datum: 24-09-2023 - 02:24
21
okt
'22
Update: (video) Gloednieuwe sporthal SJC onder water gelopen, enorme schade.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Update: (video) Gloednieuwe sporthal SJC onder water gelopen, enorme schade.

Vrijdagochtend 21 oktober werd tegen half negen de brandweer van Noordwijk gealarmeerd voor wateroverlast op het sportterrein van SJC. Ter plaatse bleek dat de gloednieuwe sporthal beneden in het complex volledig onder water was gelopen. Vrijwilligers van SJC hadden de waterschade ontdekt en constateerden dat de pomp die het rioolwater moet wegpompen in storing stond….

De boiler heeft gisteren nog onderhoud gehad. Waarschijnlijk is daar iets niet goed gegaan. De combinatie dat de boiler is gaan spuiten en de pomp niet is gaan werken is aannemelijk. De hele onderste verdieping is volledig onder water gelopen. Het water spuit uit de wc potten.

De schade gaat in de tonnen lopen. Meerdere partijen zijn gedupeerd door deze waterschade. Basisscholen en sportverenigingen maken dagelijks gebruik van de ruimtes. Het gaat wel maanden duren voordat alles weer droog, schoon en hersteld is.

Later een update met foto’s en video. 

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.