Datum: 27-09-2023 - 17:55
08
okt
'22
Traumaheli landt langs Northgodreef voor medische situatie Duinwetering.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Traumaheli landt langs Northgodreef voor medische situatie Duinwetering.

De traumahelikopter is vanmorgen rond tienen geland op een weilandje langs de Northgodreef voor een medische spoedsituatie aan de Duinwetering. De hulpdiensten waren eerste gealarmeerd om met spoed naar de Oranje Nassaustraat te rijden voor een medische noodsituatie. Daar bleek het echter mee te vallen dus het traumateam werd geannuleerd….

Even later was het op de Duinwetering raak met een nieuwe medische noodsituatie. De traumahelikopter was opnieuw nodig, en omdat zij nog in de lucht in de buurt waren, waren ze zeer snel ter plaatse.

De helikopter zette langs de Northgodreef de landing in waarna de fotografe van Blik Op Noordwijk met de auto het traumateam naar de Duinwetering bracht. Het slachtoffer vanaf de Duinwetering is naar het ziekenhuis gebracht.

 

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.