Datum: 28-09-2023 - 03:31
29
sep
'22
5000e bezoeker en verlenging voor Donald Duck tentoonstelling in MoCA.
Geschreven door MoCA
Foto's PR

5000e bezoeker en verlenging voor Donald Duck tentoonstelling in MoCA.

Zondag 25 september hebben wij een bijzondere mijlpaal bereikt. Wij mochten de 5000stebezoeker voor de tentoonstelling '70 jaar Vrolijk Weekblad Donald Duck', verwelkomen. Vader Merijn Maassen en zoon Josse uit Amersfoort waren speciaal voor Donald Duck naar Noordwijk gekomen….

Merijn heeft de Donald Duck als kind veel gelezen en de 12 jarige zoon Josse is al drie jaar geabonneerd op de Donald Duck. Het zal ons niet verbazen als Merijn de Donald Duck ook weer elke week met veel plezier leest…

Josse kreeg in het MoCA een Donald Duck pocket cadeau en Merijn werd blij gemaakt met de tentoonstellingscatalogus. Josse vond de belangstelling best een beetje spannend, maar ging wel stoer op de foto met zijn vader en onze vrijwilliger, Martin Bruchner.

Na het fotomoment konden vader en zoon genieten van de tentoonstelling en natuurlijk met veel enthousiasme de speurtocht in het MoCA volgen.

Gezien de grote belangstelling voor deze tentoonstelling is besloten om deze met twee weken te verlengen t/m 12 november 2022.

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.