Datum: 28-09-2023 - 02:11
17
sep
'22
Strandrups verrast kinderen KDC De Honingraat met ritjes op het strand.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Strandrups verrast kinderen KDC De Honingraat met ritjes op het strand.

Afgelopen vrijdag heeft de Strandrups de kinderen van KDC de Honingraat, onderdeel van het Raamwerk, verrast met ritjes op de Strandrups. In kleine groepjes werden de kinderen gebracht en toen iedereen aan boord zat, ging de tocht over het strand van start. Sommige kinderen mochten zelf even “sturen”, aan de blije gezichtjes kon je zien dat ze het fantastisch vonden….

Onderweg werd er gestopt en konden ze lekker over het strand rennen en natte voeten halen. In samenwerking met horeca bij de Langevelderslag kregen ze na afloop een patatje of een lekkere muffin met nog iets te drinken er bij. Na deze heerlijke dag werden ze weer teruggebracht naar de Honingraat.

De Strandrups Noordwijk heeft eerder dit seizoen voor de afdeling Violier van Woonzorgcentrum St. Jeroen uit Noordwijk een onvergetelijke dag verzorgd en ook mensen van CP Nederland (Cerebrale Parese) kwamen naar de Strandrups voor een aangeboden rit. Dit in het teken van hun actie “Steptember”, om door middel van zoveel mogelijk stappen geld in te zamelen voor onderzoek naar deze akelige ziekte. Kijk voor meer informatie hierover op: www.steptember.nl

Foto: PR

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.