Datum: 28-09-2023 - 03:37
09
sep
'22
Jubileum dirigent Dune & Forest.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Jubileum dirigent Dune & Forest.

Peter Janka is al 12½ jaar de dirigent van Close Harmony Zanggroep Dune & Forest. Dit werd gevierd in De Muze met een verrassingsfeestje op de repetitieavond van 6 september. Er waren bloemen en een cadeau en natuurlijk werd Peter door ‘zijn’ koor toegezongen….

Toen door corona het tweede lustrum van de dirigent niet gevierd kon worden, besloot het bestuur zich te richten op zijn 12½-jarig jubileum. De verrassing bij Peter was groot toen hij de versierde repetitieruimte betrad, waar het koor klaarstond met een glas bubbels. Hij kreeg veel lof toegezwaaid in een vierstemmig lied uit het repertoire, dat voor deze gelegenheid van een eigen tekst was voorzien.

Na een woordje van de voorzitter ontving hij als cadeau een fotoboek over de afgelopen 12½ jaar bij Dune & Forest. Zijn echtgenote kreeg een prachtig boeket overhandigd. Het was erg gezellig, maar later op de avond werd er toch nog even gerepeteerd want er komen eind dit jaar enkele kerstconcerten aan. Daar wil het koor, onder leiding van zijn jubilerende dirigent, weer een prachtig programma neerzetten.

Voor meer informatie: www.duneandforest.nl.

Foto: R. Van Egmond 

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.