Datum: 02-10-2022 - 22:34
19
aug
'22
Tentoonstelling ‘Samen voor Vrede’ alsnog officieel geopend door de wethouder.
Geschreven door Kees Putman
Foto's Redactie BON

Tentoonstelling ‘Samen voor Vrede’ alsnog officieel geopend door de wethouder.

Vanochtend, 19 augustus om 10.30 uur, heeft wethouder Roberto ter hark woord gehouden. Bij de officiële opening van de tentoonstelling “Samen voor Vrede” op 1 juli in de Maria ter Zee kerk in Noordwijk aan Zee moest hij wegens ziekte onverwachts verstek laten gaan. Hij beloofde toen om later alsnog een openingshandeling te verrichten. Dat heeft hij vanochtend gedaan….

Naast de organisatoren Piet van der Ploeg, Nel Nooijen en Dorine Putman was ook een aantal kunstenaars aanwezig, waaronder enkele kinderen die meegedaan hadden. Maya uit Syrië toonde in de duintuin trots haar schilderij. Julius uit Amsterdam mocht zijn werk samen met Roberto ter Hark en Piet van der Ploeg op de wand vastschroeven.

De expositie is nog te bezoeken tot en met 28 augustus.

Foto’s: PR

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.