Datum: 24-09-2023 - 02:10
19
aug
'22
Kindervrijmarkt Noordwijk-Binnen.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Kindervrijmarkt Noordwijk-Binnen.

Zaterdag 27 Augustus wordt de jaarlijkse kindervrijmarkt gehouden in de Kerkstraat in Noordwijk-Binnen. Al jaren geldt de Kindervrijmarkt als het startschot van de feestweek. Na 2 jaar van afwezigheid is de organisatie heel blij dat er dit jaar weer een gezellige markt op het programma staat. Alle kinderen zijn deze Zaterdag van harte welkom….

in de Kerkstraat en de Keuvel om hun overtollige speelgoed, boeken of andere spulletjes aan het kopende publiek aan te bieden.

De markt begint om 09:00 uur en duurt tot ongeveer 13:00 uur. Inschrijven is niet nodig maar de organisatie vraagt wel om alle deuren van de winkels goed bereikbaar te houden.

Voor alle deelnemende kinderen is er wat te drinken en wat lekkers! De Winkeliers Vereniging Noordwijk-Binnen en de Oranje Vereniging Noordwijk kijken uit naar een gezellige en zonnige dag.

Voor info stuur een mailtje naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.