Datum: 23-09-2023 - 22:10
17
aug
'22
Noordwijkse brandweermannen gaan de trappen op voor het goede doel. (Update)
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Noordwijkse brandweermannen gaan de trappen op voor het goede doel. (Update)

De Noordwijkse brandweermannen Derk van der Niet (20) en Jan de Ridder (21) gaan zich inzetten voor Stichting Bevrijd van PTSS. Zij zamelen geld in voor deze stichting door mee te doen aan de Firefighter Stairclimb, een trappenloop in het World Trade Center Almere op 11 september 2022. Hier gaan brandweer, politie, ambulance, defensie en oud-gedienden 600 tredes traplopen. Ter nagedachtenis aan de gevallen slachtoffers van 9/11 New York….

Al eerder heeft Blik Op Noordwijk hier een artikel aan gewijd om het goede doel onder de aandacht te brengen, klik hier voor het artikel.

Er is een update over de Firefighter Stairclimb, een hele bijzondere. De inschrijving is gesloten, en na de sluiting kwam de organisatie achter een heel bijzonder feitje….. Door onderstaande video te bekijken snapt men misschien waarom Derk en Jan alle treden gaan beklimmen. (Klik eventueel in het filmpje rechtsonder op de pijltjes om de video uit te vergroten)

Wilt u dit goede doel steunen, klik dan op onderstaande link: https://www.doneeractie.nl/traplopen-voor-bevrijd-van-ptss/-65512

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.