Datum: 23-09-2023 - 21:59
16
aug
'22
Parkeergedrag in Noordwijk, houdt rekening met hulpdiensten.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Parkeergedrag in Noordwijk, houdt rekening met hulpdiensten.

De zomer is nog niet voorbij en komende weken zullen er vast nog temperaturen zijn die zorgen voor een leuk dagje strand. Echter is de afgelopen tijd gebleken dat niet iedereen zich zo bewust is van het parkeren van zijn of haar voertuig. Met voertuigen worden niet alleen auto's bedoeld maar ook fietsen en brommers/scooters….

Op de strandafritten is het voor hulpdiensten dan ook altijd de vraag of zij wel op tijd op de juiste plek kunnen zijn vanwege foutparkeerders. Afgelopen dagen was het zo druk op de afritten dat het echt op sommige stukken passen en meten was voor de hulpdiensten.

Hulpverleners roepen dan ook op om de strandafritten vrij te houden en goed rekening te houden met waar je je voertuig neerzet. Want foutgeparkeerde voertuigen zorgen voor onnodige vertraging in het hulpverlenen en kan uiteraard levens kosten, want elke seconde telt.

Foto’s: Flashlight Fotografie

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.