Datum: 04-06-2023 - 19:08
03
aug
'22
Jaap de Moor geschorst als bestuurslid Bruisend Noordwijk.
Geschreven door Bestuur Bruisend Noordwijk
Foto's Redactie BON

Jaap de Moor geschorst als bestuurslid Bruisend Noordwijk.

Naar aanleiding van diverse meldingen en klachten jegens Jaap de Moor, bestuurslid en bestuursvoorzitter van de vereniging en politieke partij Bruisend Noordwijk, heeft het bestuur van Bruisend Noordwijk, gelet op de aard en ernst van deze klachten en meldingen,….

besloten om gedurende het onderzoek naar deze klachten, Jaap de Moor te schorsen als lid- en bestuurslid van Bruisend Noordwijk.

Ondanks deze moeilijke en vergaande beslissing is het bestuur tot dit besluit gekomen om er zeker van te zijn dat de klachten en meldingen gedegen en objectief onderzocht kunnen worden. In het licht van dit onderzoek was en is het dan ook niet wenselijk dat de heer de Moor op dit moment zijn functie als bestuurslid en bestuursvoorzitter blijft vervullen.

Het bestuur van Bruisend Noordwijk betreurt de gehele situatie zeer en hoopt dat er voor alle partijen snel duidelijkheid komt naar aanleiding van dit onderzoek naar de klachten en meldingen.

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.