Datum: 08-06-2023 - 07:50

21
jul
'22
Fotowedstrijd Ouderenbonden Gemeente Noordwijk.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Fotowedstrijd Ouderenbonden Gemeente Noordwijk.

De ouderenbonden van de gemeente Noordwijk (Noordwijk, Noordwijkerhout, en de Zilk) en Gallery Color gaan samen een fotowedstrijd houden. Alle leden van de ouderenbonden kunnen hier aan mee doen. Ons thema is: “Uw mooiste plekje van de gemeente Noordwijk”….

U mag maximaal 2 foto’s insturen. Dit kan digitaal naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. U kunt ook een afdruk van een foto 20x30cm sturen of afgeven bij:

J. Giezen, Adr. Mouriszweg 9, 2203 GA Noordwijk.

De foto’s moeten voorzien zijn van naam, adres, telefoon- of mobiel nummer en e-mail adres.

De foto’s moeten in 2022 gemaakt zijn en mogen niet bewerkt zijn. Foto’s kunnen gebruikt worden voor diverse publicaties. Voor de winnaars zijn mooie prijzen te winnen. Gallery Color maakt een foto naar keuze afgedrukt op plexiglas. Insturen kan tot 16 oktober.

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.