Datum: 02-10-2022 - 21:38
15
jul
'22
MoCA ontvangt bijdrage van accountantskantoor.
Geschreven door MoCa
Foto's Redactie BON

MoCA ontvangt bijdrage van accountantskantoor.

Het Museum of Comic Art heeft recentelijk een bedrag van maar liefst € 3.000,- ontvangen van ABIN accountants en adviseurs uit Noordwijk. Dit mooie bedrag is een bijdrage voor het uitgeven van de catalogus rond de tentoonstelling ’70 jaar Vrolijk Weekblad Donald Duck’. Penningmeester Peter Zuidhoek nam maar al te graag de cheque in ontvangst van Harald Verbeek….

Dat het accountantskantoor het MoCA een bijzonder warm hart toedraagt is wel duidelijk. Vanaf de start verzorgt het kantoor als sponsoring ook de gehele boekhouding voor het MoCA.

De huidige tentoonstelling is een groot succes. Binnen 2,5 week na de start werd al de 1000ste bezoeker verwelkomt. Naast stripliefhebbers weten veel gezinnen met kinderen de weg naar de Bomstraat te vinden. En niet te vergeten opa's en oma's die met de kleinkinderen meekomen, maar stiekem zelf net zo hard genieten van hun eigen jeugdherinneringen.

Er zijn al talloze selfies gemaakt met Donald Duck, die uitnodigend op een sokkel staat voor het museum. In de wandelgangen wordt al gezegd dat men naar Duckstad aan Zee gaat... 

Naast de populariteit van Donald Duck zelf, zorgt de aandacht in veel landelijke dagbladen en items in de NOS journaals voor het vergroten van de bekendheid van het museum. Klik hier voor het item op BON van de opening.

De vrolijke tentoonstelling is nog tot 30 oktober te bezoeken in het MoCA. 

Bomstraat 11 – Noordwijk

Foto: PR: Peter Zuidhoek (l) ontvangt de cheque van Harald Verbeek (r) in het MoCA

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.