Datum: 19-08-2022 - 23:02
05
jul
'22
Nieuw in de regio, het Rabo Impactfonds.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers

Nieuw in de regio, het Rabo Impactfonds.

Rabobank heeft een nieuw fonds in de regio: het Rabo Impactfonds. Met dit fonds geven ze een deel van de winst terug aan de samenleving door donaties aan maatschappelijke initiatieven. Ook zetten zij kennis en verbindingskracht in om deze initiatieven te versterken….

Fonds voor verenigingen en stichtingen 
Vanuit het Rabo Impactfonds worden verenigingen en stichtingen ondersteund die klant zijn van de bank en die een project initiëren die impact maken op de samenleving. De voorkeur gaat uit naar initiatieven die aansluiten bij de maatschappelijke thema’s Financieel Gezond Leven, Duurzaam Wonen, Duurzaam Ondernemen, Banking4Food en initiatieven die bijdragen aan de Energietransitie. 

Maatschappelijke initiatieven 
Mogelijke projecten die voor ondersteuning in aanmerking komen zijn bijvoorbeeld workshops over financiële zelfredzaamheid, verduurzaming van clubgebouwen, educatieprogramma's over gezonde voeding of energiecoöperaties verder helpen groeien.  

Rabo ClubSupport 
Naast het Rabo Impactfonds blijft ook de jaarlijkse Rabo ClubSupport campagne dé kans voor verenigingen en stichtingen om een financiële bijdrage te ontvangen. 

Benieuwd of Rabobank iets voor jouw vereniging of stichting kan betekenen? Kijk dan op onze site.

LINK: https://www.rabobank.nl/lokale-bank/bollenstreek/onze-cooperatieve-bijdrage

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.