05
jul
'22
De zomervakantie is in zicht! Summerschool activiteiten in Noordwijk/Noordwijkerhout.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

De zomervakantie is in zicht! Summerschool activiteiten in Noordwijk/Noordwijkerhout.

Wanneer je niet op vakantie gaat, maar wel leuke dingen wilt doen, zijn er voor iedereen vanaf 18 jaar geweldige activiteiten in de hele bollenstreek. Vanaf maandag 11 juli begint de Summerschool; In Noordwijk zijn er activiteiten zoals een clinic boogschieten, een workshop schilderen, een bezoek aan museum Noordwijk, muziek in de Jeroenskerk, een demonstratie weven en nog heel veel meer….

Op een enkele activiteit na is het volledig kosteloos Bekijk het programma op www.welzijnnoordwijk.nlDoe je mee met Summerschool activiteiten in Noordwijk/Noordwijkerhout?

Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., vermeldt dan je naam, gewenste activiteit(en), je adres en ook je telefoonnummer. Wees er snel bij want VOL=VOL

Als je meer informatie wil dan kun je bellen en appen met Roy van Schie 06-36 15 36 23 of Monique Jägers 06-40152595.

Samen met o.a. Buurtsportcoach en Cultuurcoach gemeente Noordwijk, Streekmuseum Veldzicht, Museum Atlantikwall Noordwijk, Museum Noordwijk, Sint Jeroenskerk, Voetbalvereniging SJC, VVSB, vv Noordwijk, MeetupNoordwijk en heel veel vrijwilligers hebben we dit programma voor de Gemeente Noordwijk kunnen samenstellen!

Op verschillende locaties in de Bollenstreek wordt een divers programma aangeboden met thema’s als creatief, bewegen en persoonlijke ontwikkeling. Als je meer informatie wil over activiteiten in Lisse, Hillegom (Welzijnskompas Hillegom - Lisse) en Teylingen (Welzijn Teylingen) kun je terecht website: www.ikdoemee.online