Datum: 06-07-2022 - 13:25
23
jun
'22
Voorstelling 'SunSet Garden' 24, 25 en 26 juni in het tuintheater van De Passie van Noordwijkerhout.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers

Voorstelling 'SunSet Garden' 24, 25 en 26 juni in het tuintheater van De Passie van Noordwijkerhout.

Het komende weekend is het zover: de Passie van Noordwijkerhout zal de nieuwste productie, Sunset Garden, uitvoeren. In een relatief korte tijd is een fantastische show opgezet, waar talentvolle musici en solisten u een mooie voorstelling brengen….

Het theaterachtige programma zal bestaan uit mooie liedjes, uitgevoerd door een live band en verschillende vocalisten uit Noordwijkerhout en omgeving, ondersteund door verrassende side acts in een sfeervol decor. Een avondje ontspannen en muzikaal genieten op een unieke locatie, Zeestraat 50a, welke we voor het weekend van 24-25-26 juni mogen gebruiken.

Vrijdag 24 en zaterdag 25 juni begint de voorstelling om 20 uur, zondag 26 juni om 14 uur. Vanaf een half uur voor aanvang is het terrein toegankelijk.

Er zijn zitplaatsen en de toegang is inclusief pauzedrankje. Zoals u van ‘de Passie’ mag verwachten wordt het weer een mooie beleving.

Er zijn nog entreekaarten verkrijgbaar, deze zijn inclusief een pauzedrankje en verkrijgbaar bij Vink Multimedia, Havenstraat 9a, Noordwijkerhout.

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.