Datum: 06-07-2022 - 11:25
21
jun
'22
Acht gewapende overvallers mishandelen man, binden hem vast en sluiten hem op in bedrijfspand Sassenheim.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers

Acht gewapende overvallers mishandelen man, binden hem vast en sluiten hem op in bedrijfspand Sassenheim.

De politie uit de gehele streek heeft in de nacht van maandag op dinsdag een bedrijfspand aan de Rijksstraatweg in Sassenheim omsingeld. Agenten kregen die nacht even na half drie een melding van een overval in het betreffende bedrijfspand. Meerdere politie-eenheden gingen met spoed ter plaatse. In het bedrijfspand was een ondernemer bruut gewekt tijdens zijn slaap. Hij verbleef in het pand...

De man werd wakker van geschreeuw van enkele mannen. Deze waren met koevoeten en vuurwapens binnengedrongen en bedreigde het slachtoffer. De daders waren opzoek naar spullen en geld. De man werd mishandeld en vastgebonden op de grond. Uiteindelijk is hij in een kast opgesloten. Nadat hij niets meer hoorde kon hij ontsnappen, echter was wel zijn telefoon afgepakt en meegenomen. Hij reed naar zijn eigen woning en kon daar de politie inschakelen. Agenten omsingelde het pand en hebben met behulp van hondengeleiders een ronde gemaakt door het betreffende pand maar niemand meer aangetroffen. De politie doet in de ochtend samen met de Forensische Opsporing onderzoek naar de overval. Of er buit is gemaakt is onbekend.  

Foto's: BON Wendy Weijers

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.