Datum: 06-07-2022 - 11:16
21
jun
'22
Line up Berghpop Hollands en lokaal met landelijke tint.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers

Line up Berghpop Hollands en lokaal met landelijke tint.

Aankomende zaterdag 25 juni is het weer zover en kan Berghpop op het terrein van de Willem van den Bergh (ingang Pianolaan) weer plaatsvinden. Er is dit jaar gekozen voor een Hollandse, veelal Nederlandstalige line up met veel ruimte voor bands en muziekkanten uit de regio….

Zo start de dag om 10.30 uur met een optreden van muziekvereniging Cresendo opgevolgd door de Katwijkse en binnen de Willem van den Bergh zeer bekende zanger Jeroen van Katwijk.

De middag wordt afgetrapt met de bekende Noordwijkse zanger Alex (Wielders) die na de Andre Hazes Show opgevolgd wordt door niemand minder dan Django Wagner. A.J Plug, Zomerfeest Band, Jolie Louise, Meerniet en DJ Prins sluiten de dag vervolgens af.

Dit alles natuurlijk samen met een kindertent, karren met verschillende soorten eten, drinken en niet te vergeten de kermis met o.a. de Party Polyp, draaimolen, botsauto's en een treintje.

Het volledige programma is te vinden op www.Berghpop.nl

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.