Datum: 06-07-2022 - 12:01
19
me
'22
Einde nabij voor dubbelzijdig parkeren op de K.W. Boulevard.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers

Einde nabij voor dubbelzijdig parkeren op de K.W. Boulevard.

Het college heeft de gemeenteraad op de hoogte gebracht dat er een einde komt aan het tijdelijk dubbelzijdig parkeren op de Koningin Wilhelmina Boulevard. Zo’n 70 parkeerplekken zullen verdwijnen. Er is nu ook ruimte om te stoppen met het dubbelzijdig parkeren, omdat er op andere locaties parkeergelegenheid is bijgekomen….

Het dubbelzijdig parkeren was ingesteld om parkeercapaciteit op te vangen die door werkzaamheden aan de kust niet benut kon worden. Na drie jaar heeft dat zijn nut bewezen en is er veelvuldig gebruik van gemaakt.

Met de aankoop van de parkeergarage (180 parkeerplaatsen), de 155 parkeerplaatsen op het tijdelijke parkeerterrein Schoolstraat/Nieuwe Zeeweg en het parkeerterrein Maarten Kruytstraat is er de komende maanden weer meer plaats beschikbaar.

“De gemeente werkt intensief samen met ondernemers en inwoners om gedurende de werkzaamheden aan de kust voldoende parkeergelegenheid te kunnen aanbieden. We zien met elkaar wat we daarin kunnen bereiken. Voor het zomerseizoen kunnen we al teruggaan naar de oude parkeersituatie op de boulevard.”

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.