Datum: 06-07-2022 - 13:07
17
me
'22
Brandweer Noordwijk rukt uit voor klein bermbrandje.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers

Brandweer Noordwijk rukt uit voor klein bermbrandje.

Brandweer Noordwijk is vanavond uitgerukt voor een melding bermbrandje aan ‘t Laantje. Een voorbijganger had het alarmnummer gebeld. Ter plaatse aangekomen bleek het inderdaad om een heel klein brandje te gaan, wat tijdschriften en een kartonnen doos waren in de fik gestoken….

De daders waren natuurlijk al gevlogen. Bij Brandweer Noordwijk zijn ze gelukkig ook in het bezit van stagiaires, dus die kon aan de slag. De betreffende stagiaire is bijna klaar met de opleiding tot volwaardig brandweerman. 

Heb je interesse om ook bij Brandweer Noordwijk te komen om, naast kleine bermbrandjes, ook bij grotere incidenten ingezet te kunnen worden? Het gezelligste brandweerteam zoekt nog versterking! Meld je aan of vraag meer info via deze link.

Foto’s: Menno Plug + PR

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.