Datum: 06-07-2022 - 12:47
15
me
'22
Leidsevaart N444 tussen Voorhout en Noordwijk afgesloten door ongeval met motorrijder.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers

Leidsevaart N444 tussen Voorhout en Noordwijk afgesloten door ongeval met motorrijder.

Bij een verkeersongeval in Voorhout is zondagmiddag een motorrijder gewond geraakt. De aanrijding gebeurde rond half vijf in de middag op de Leidsevaart N444 tussen Voorhout en Noordwijk...

Een motorrijder botste op een auto voor hem. Door de botsing werd de motor naar achter geduwd waarna deze weer terecht kwam op de auto achter de motorrijder. Naast de politie en een ambulance werd ook de brandweer ter plaatse gestuurd. Zij hebben hand en spandiensten verricht. De motorrijder werd door het ambulancepersoneel medisch verzorgd en gestabiliseerd. De bestuurder van de motor werd vervolgens met spoed vervoerd naar het ziekenhuis. De schade was aanzienlijk op de plek van het ongeval. Door de aanrijding werd de Leidsevaart N444 geheel afgesloten voor verkeer, dit moest omrijden. Waardoor de motorrijder zijn voorganger te laat zag is niet bekend. Na bijna twee uur kon de weg weer open. Alle voertuigen werden vanwege hun schades afgesleept. 

Foto's: Wendy Weijers

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.