Datum: 04-06-2023 - 19:09
16
me
'22
De Echo der Duinen neemt afscheid van dirigent.
Geschreven door Echo der Duinen
Foto's Redactie BON

De Echo der Duinen neemt afscheid van dirigent.

Afgelopen zaterdag 14 mei 2022 heeft muziekvereniging De Echo der Duinen na negen jaar afscheid genomen van dirigent John Brouwer. Tijdens het jaarlijkse voorjaarsconcert werd een divers programma gespeeld die aansloot bij het themajaar van Gemeente Noordwijk ‘Noordwijk Ontmoet in Vrijheid’.  Tijdens de avond…

stonden de muzikanten stil bij het eigen verhaal van De Echo der Duinen in oorlogstijd.

Voor de pauze werd er stilgestaan bij het herdenken met zwaardere muziekstukken en na de pauze bij het vieren van de vrijheid met vrolijke en herkenbare muziek uit films en theater. Op het einde van het concert was het tijd om afscheid te nemen de dirigent. Hij werd bedankt door het bestuur en de leden van De Echo der Duinen met een lekker BBQ-pakket.

De zoektocht naar een nieuwe dirigent is in volle gang, maar op zondagmiddag 19 juni 2022 is De Echo der Duinen opnieuw te horen in de Leidse Hout tijdens de Waterlelieconcerten.

Foto PR

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.