15
me
'22
(Update Foto's en Video) Hulpdiensten pakken groots uit op open dag van brandweer Noordwijk.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers

(Update Foto's en Video) Hulpdiensten pakken groots uit op open dag van brandweer Noordwijk.

De hulpdiensten pakten vandaag groots uit op de open dag van brandweer Noordwijk. Burgemeester Wendy Verkleij opende om 10:00 uur vanmorgen de open dag van de brandweer. Dit deed zij door middel van het blussen van een brand. De open dag duurde tot 16:00 uur. Gedurende de dag waren er veel hulpdiensten aanwezig zijn op het gezamenlijke brandweer/politie terrein aan de Duinwetering in Noordwijk...

Naast de brandweer waren onder andere ook de ambulancedienst en de politie aanwezig. Er werden onder andere demo's gehouden, voorlichting gegeven en nog veel meer. Onder andere kon men ook onder begeleiding van een politiedocent schieten met een oefenwapen op een schietschijf, net zoals agenten doen tijdens hun trainingen. Team Brand Onderzoek kwam uitleg geven en ook brandveilig leven gaf voorlichting. De vele voertuigen waren ook interessant net als de oude brandweerwagens van vroeger die aanwezig waren. Al met al er was genoeg te doen voor jong en oud. Over de gehele dag kwamen rond de drieduizend mensen af op de open dag.

Goed om te weten:

Met alle demo's worden zogeheten lotusslachtoffers ingezet. Alle ''slachtoffers'' waren lotusslachtoffers en niet echt. Alle foto's zijn met toestemming van de hulpdiensten gemaakt (ook de foto's in de ambulance).

Foto's: Flashlight Fotografie en PR

Video: Flashlight Fotografie