Datum: 18-05-2022 - 08:38
13
me
'22
Buurtsportcoaches gaan opnieuw op speeltuinentour.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers

Buurtsportcoaches gaan opnieuw op speeltuinentour.

Zo’n drie jaar geleden ontstond bij de Buurtsportcoaches het idee om het buiten spelen onder kinderen (nog) meer te promoten. Het begrip “speeltuinentour” werd hiermee voor het eerst op de kaart gezet….

Inmiddels zijn er meerdere succesvolle edities georganiseerd en op 23 mei start er om 16.30 uur wederom een nieuwe tour bij het Schavuitenplein in Noordwijk. Deelname is gratis en kinderen hoeven zich niet aan te melden om deel te kunnen nemen.

Verder bezoeken de Buurtsportcoaches nog zes andere speeltuinen in de gemeente Noordwijk, waarbij zij gedurende 45 minuten zoveel mogelijk kinderen proberen te binden. Niet alleen de binding met de Buurtsportcoach is belangrijk, maar juist ook de binding tussen de kinderen onderling. Er kan dus zeker worden gesteld dat tijdens de tour meerdere doelen worden bereikt.

De spelletjes zijn voornamelijk gericht op de doelgroep 4 tot en met 12 jaar, maar uiteraard is iedereen van harte welkom. Op de website zijn alle locaties, data en tijden weergegeven in de agenda.

Voor vragen kan er contact worden opgenomen met de Buurtsportcoaches via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.