Datum: 18-05-2022 - 08:13
10
me
'22
Breek de Week bij Palliam, ook in de zomer.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers

Breek de Week bij Palliam, ook in de zomer.

Ook in de komende zomerperiode gaat de Breek-de-Week door. U bent iedere woensdagochtend tussen 10.15 en 11.30 uur van harte welkom voor een goed gesprek met een kopje koffie of thee. Want dat is de insteek bij breek de week. Gewoon praten met elkaar zonder dat er een schermpje tussen zit….

Een gespreksonderwerp wordt aan het begin van iedere Breek bepaald. Voorop staan gezelligheid en het met elkaar dingen delen. Van te voren opgeven in niet nodig. U kunt gewoon aanschuiven in de Duinzaal naast de Maria ter Zeekerk voor dit pauze momentje halverwege de week.

Voor meer informatie over deze -en andere- bijeenkomsten: Bertijn Prins & Tiny van Westerop, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06 12 08 34 23. Zie voor het volledige programma: www.palliam.nl

Palliam is onderdeel van de parochie Sint Maarten.

Foto: PR

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.