Datum: 02-10-2022 - 20:54
01
me
'22
Redactie BON/Flashlight Fotografie te gast in studio 112 Vandaag.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Redactie BON/Flashlight Fotografie te gast in studio 112 Vandaag.

Vrijdagavond 29 april mochten Wendy Weijers van BlikOp Noordwijk en Stephan Bekooij van Flashlight Fotografie een bezoek brengen aan de studio van 112 Vandaag in Hilversum. Presentatrice van het programma, Gallyon van Vessem, gaf een persoonlijke rondleiding langs de redactie, de studio, en de regiewagen….

Gallyon gaf aan dat zij het belangrijk vindt om persoonlijk contact te hebben met reporters en journalisten die vanuit het land video- en fotomateriaal aanleveren die gebruikt kunnen worden in het programma. Aangezien BlikOp Noordwijk en Flashlight Fotografie regelmatig materiaal aanleveren werden zij uitgenodigd om een bezoek brengen aan de studio.

Er werd alle ruimte gegeven aan de bezoekers om in de studio rond te lopen en foto’s en video’s te maken. En dan moet uiteraard uitgeprobeerd worden hoe het nu is om vanachter de desk een presentatie te geven! (Zie filmpje) 

Na de rondleiding was het tijd voor Gallyon en Sander Schaepman (112 deskundige) om een repetitie te houden en het hele programma door te nemen. Na een korte pauze ging de uitzending van start, die altijd live wordt uitgezonden. 

Wendy en Stephan konden de uitzending vanaf de redactie volgen op de televisie. De avond ervoor waren BlikOp Noordwijk en Flashlight Fotografie aanwezig geweest bij een grote brand in Noordwijkerhout, waarbij een politiebusje, onderweg naar de brand, tegen een andere auto is gebotst. De gemaakte beelden werden in dezelfde uitzending uitgezonden. Erg leuk om dan te kunnen zien hoe de ingestuurde beelden vanaf het versturen naar de redactie van 112Vandaag bewerkt worden tot aan de uitzending. 

Klik hier voor de aflevering van 112Vandaag van vrijdagavond 29 april. Vanaf 13.09 minuut is het item van de brand in Noordwijkerhout te zien.

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.