Datum: 06-07-2022 - 12:05
29
apr
'22
Update: video interview. Automobilist ramt politiebusje onderweg naar grote brand in Noordwijkerhout
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers

Update: video interview. Automobilist ramt politiebusje onderweg naar grote brand in Noordwijkerhout

Een politiebusje welke onderweg was naar de grote brand in Noordwijkerhout is donderdagavond geramd door een ander busje in Noordwijkerhout. Het ongeval gebeurde toen de politiewagen de afrit van de Provincialeweg N206 nam. Vanaf de 's Gravendamseweg N443 (uit de richting van de Gooweg) kwam een ander busje gereden. Beide bestuurders zagen elkaar te laat met een aanrijding tot gevolg.

Jordi Deckers, een geboren Noordwijker bestuurde het groene busje en deed zijn verhaal aan een journalist ter plaatse. Hij liet weten dat zijn bus meer was dan alleen een bus. Het busje was namelijk omgebouwd tot camper. ''We zagen elkaar beide over het hoofd want we reden gewoon. Ik heb nog geremd en het politiebusje ook maar die kwam op de N443 tot stilstand, ik botste er vervolgens al remmend tegenaan'', aldus Deckers. Het politiebusje werd geramd en kwam gedraaid op de weg te staan. De schade was fors en de wagens moesten worden afgesleept. Geen van alle betrokkenen raakten gewond. De weg werd grotendeels afgezet. 

Foto's: BON Wendy Weijers

Video: Flashlight Fotografie 

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.