×

Opmerking

The was a problem converting the source image.
There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: media/k2/galleries/16069
25
apr
'22
Terug van weggeweest. Lunchconcerten Muziek in Jeroen van start met duo op klarinet en piano.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Terug van weggeweest. Lunchconcerten Muziek in Jeroen van start met duo op klarinet en piano.

Op dinsdag 3 mei start de serie Lunchconcerten van Muziek in Jeroen met een recital van Nicole van Jaarsveld op klarinet en Angélique Heemsbergen op piano. Angélique en Nicole vormen ruim 15 jaar een duo. Hun 10-jarig jubileum bekroonden zij met het uitbrengen van een cd met werken van Johannes Brahms, Francis Poulenc en Gerald Finzi….

In deze muziek én in de samenwerking tussen Angélique en Nicole staan muzikaal samenspel en een gelijkwaardige rol voor piano en klarinet centraal.

De Corona-jaren hebben de Lunchconcerten van Muziek in Jeroen de afgelopen twee jaar behoorlijk dwars gezeten .Juist in de maand mei waren de lock-downs heel zwaar en moest een aantal keren last minute worden besloten concerten te cancelen.

Maar nu zijn de vooruitzichten overwegend positief. Musici zien ernaar uit om weer op te treden en de Oude Jeroenskerk is een prachtig podium voor een kort concert op een doordeweekse dinsdag.

Ook dit jaar komen ervaren en getalenteerde musici graag naar Noordwijk om in één van de beste akoestische ruimtes van Nederland te doen wat ze het liefste doen: Mooie muziek maken voor een enthousiast publiek! Toegang is gratis. Wel een open schaal collecte na afloop.

Programma Lunchconcerten

Dinsdag   3 mei   12.30 uur    Nicole van Jaarsveld (klarinet) en Angélique Heemsbergen (piano)
Dinsdag 10 mei   12.30 uur    Marijke Schaap (viool) en Adriaan Hoek (orgel)
Dinsdag 17 mei  12.30 uur   Rosanne van Bers (dwarsfluit) en Arjan Veen (orgel
Dinsdag 24 mei  12.30 uur   Sophie van Dijk (harp) en Els van der Weij (saxofoon)
Dinsdag 31 mei  12.30 uur   Gerrieke Verheij (blokfluit) en Ilil Danin (orgel)
Dinsdag   7 juni  12.30 uur   Matthijs Valkenwoud (trompet) en Jaco van Leeuwen (orgel)