Datum: 27-09-2023 - 16:06
24
apr
'22
Wonderful Bali Indonesië in Museum Veldzicht (foto’s en video)
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Wonderful Bali Indonesië in Museum Veldzicht (foto’s en video)

Vanmiddag was Museum Veldzicht omgetoverd in een Indonesische/Balinese wereld. Vanuit heel Nederland kwamen bezoekers naar het festival wat uitverkocht was. Edi de Danser, woonachtig in Noordwijk, heeft het festival georganiseerd en had de redactie van BlikOp Noordwijk uitgenodigd om er bij aanwezig te zijn…

De gehele middag waren er dansvoorstellingen van verschillende dansgroepen in Nederland. Het was een kleurrijk en vrolijk gebeuren. Zangeressen kregen de voetjes van de vloer, er was een Indonesisch buffet, diverse lekkere hapjes en een loterij met als hoofdprijs een overnachting in Huis ter Duin.

Edi trad zelf ook op en liet een prachtige dans zien. Het is de droom van Edi om de volgende keer heel Noordwijk mee te laten genieten van Indonesië. 

Wethouder Roberto ter Hark was uitgenodigd als bijzondere gast en mocht de openingshandeling verrichten. Hij genoot samen met zijn moeder van een heerlijke middag op Museum Veldzicht. 

Foto’s/video: Wendy Weijers BlikOp Noordwijk 

{gallery}16069{/gallery}

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.