Datum: 27-09-2023 - 17:00
22
apr
'22
Wethouder Roberto ter Hark opent Mooiste File van Nederland op de Boulevard.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Wethouder Roberto ter Hark opent Mooiste File van Nederland op de Boulevard.

Wethouder Roberto ter Hark heeft vanmiddag op de Koningin Wilhelmina Boulevard de opening verricht van de Mooiste File van Nederland. De 25e editie van dit evenement kan eindelijk doorgang vinden. Vanaf vanmiddag tot en met zondag 24 april zal het bloemenevenement plaatsvinden….

27 jaar geleden was het Wim Siemerink die het voor elkaar heeft gekregen om de Mooiste File van Nederland in Noordwijk op te starten. Toen het Bloemencorso niet langer in Noordwijk maar in Haarlem werd opgesteld, vond Wim het belangrijk om de bezoekers toch aan Noordwijk verbonden te houden. En dat levert inmiddels de 25e editie van De Mooiste File op die nationale en internationale aandacht geniet in de media. 

Het huidige bestuur van Stichting Bloem en Zee (Marjolijn, Carla, Jessica en Alfons) hebben een oproep gedaan voor nieuwe bestuursleden nu een aantal bestuursleden gaan vertrekken. Wilt u onderdeel zijn van de Mooiste File en volgende jaar weer zorgen voor een prachtige file meldt u dan aan om plaats te nemen in het bestuur. 

Bram Mol van Hotel van Oranje hield nog een speciaal dankwoord voor Wim Siemerink en Marjolijn van der Jagt voor hun enorme inzet voor de Mooiste File. Als zeer bijzondere geste kregen zij beiden een miniatuurversie van het beeld van Koningin Wilhelmina. 

Foto’s: Wendy Weijers BON

{gallery}16067{/gallery}

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.